vzw Bouwfonds of “het Bouwfonds” ondersteunt de leidingsploeg in alles wat met de huisvesting van de Chiro te maken heeft. Jaren geleden werd het Bouwfonds dan ook opgericht omdat Chiro Serskamp dakloos dreigde te worden.

Na vele jaren van lobbywerk, plannen uitdenken, centen sparen, … ziet de toekomst er op dat vlak al veel rooskleuriger uit. Het Bouwfonds is nu echt aan het bouwen…

Zolang Chiro Serskamp bestaat, stelt de Gemeente Wichelen een deel van het nieuwe Jeugd- en Cultuurcentrum ’t Ankerpunt ter beschikking. De Gemeente Wichelen zorgde voor het wind- en waterdicht maken van de lokalen. Het Bouwfonds is verantwoordelijk voor het plannen, bekostigen opvolgen en uitvoeren van alle werken die volgen op die ruwbouw!

We hopen de nieuwe lokalen met veel trots aan het brede publiek te kunnen voorstellen tijdens het feestweekend van 25 -26 en 27 april 2014.

Naast dat “bouwen”, blijft het Bouwfonds de jaarlijkse activiteiten als Kaas- en Wijnavond en ‘k- Vraug-het-oan-TD, organiseren. Met de opbrengst van deze activiteiten, wil het Bouwfonds blijven investeren in veilige en aangename chirolokalen.

Het Bouwfonds werkt met een klein team van vaste leden en met een grote groep van vrijwilligers uit de leidingsploeg, freelancers, sympathisanten, … die altijd klaar staan om een handje toe te steken waar nodig.

Bouwfondsleden: Roosje Clinckspoor (voorzitter), Caroline Clinckspoor (penningmeester), Mieke Putteman (penningmeester), Jolien Roelandt (secretaris), Dries De Smet (opvolging bouw), Fien De Vuyst, Femke De Vuyst, Koen Putteman, Ciska De Bock, Berdien De Taey.
Meer info: Roosje Clinckspoor – 0495 76 80 13